Qe nga themelimi i kompanisë në vitin 2009, ata kanë kaluar nëpër një rrugë sfide dhe mahnitëse të zhvillimit të një sistemi të sigurt, të besueshëm, të thjeshtë dhe efiçent të kullimit të ujit dhe rikuperimit të nxehtësisë. ZYPHO ka kursyer tashmë me mijëra kWh në mbarë botën, dhe do të përpiqet që të sjellë teknologjinë se saj në çdo tualet.
Fushat e bashkëpunimit me ZYPHO:
  • E instaluar me lehtësi nën një pllakë dushi apo vaskë, ZYPHO përdor nxehtësinë nga uji i nxehtë që rrjedh poshtë nëpër tubin e shkarkimit. Uji që hyn brenda ZYPHO do t’i transferojë energjinë e nxehtësisë së tij tubit të bakrit ku kalon tubi kryesor i ujit të ftohtë. its heat energy to the copper pipe with cold mains water. Uji i ftohtë i tubit kryesor që kalon nëpër spiralen e bakërt të ZYPHO-s do të thithë, për pasojë, këtë nxehtësi dhe prandaj do të ngrohet akoma më shumë. Pasi të ketë kaluar nëpër shkëmbyesin e energjisë, uji i ftohtë i tubit të shkarkimit atëhere ekziston në sistemin e drenazhimit. Uji i nxehur paraprakisht shkon në përzierësin e dushit dhe, për pasojë, vëllimi më i vogël i ujit të nxehtë nga pajisja juaj e nxehtësisë nevojitet për të arritur një temperaturë të duhur të ujit të dushit, që pikë për pikë do të thotë më pak energji e përdorur. ZYPHO është një sistem i sigurtë dhe i pastër ku uji i nxehtë pas përdorimit në dush dhe uji i ftohtë nuk përzihen kurrë.
AL – TEK sh.p.k.
  • +355682000021
  • Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
  • Rruga Llazi Miho 1027
    Kombinat - Vaqarr
    Tiranë - Shqipëri

powered by

WEB DESIGN, BUSINESS APPS, E-COMMERCE

open consulting