http://schema.org/InStock

Pompe nxehtesie

Gjendja e stokut: 37

Cmimi: 3,800.00‎€

POMPE NXEHTESIE MAXA MODELI I-HWAK/WP/V3

Përdorimi i teknologjisë së inverterit së bashku me motorët DC BRUSHLESS siguron efikasitet më të madh të përgjithshëm të energjisë së njësive, falë edhe kapacitetit të lartë dhe efektit modulues. Përdorimi i gjithanshëm i të gjithë komponentëve përkthehet në një rritje të COP dhe EER dhe një rritje të ndjeshme në efikasitetin e ngarkesës së pjesës (ESEER), duke gjetur optimumin e tij, bazuar në gjendjen e mëparshme.

Versioni V3 qarkulluesit e KE në klasën e energjisë A, lejojnë një kursim të mundshëm deri në 80% kur krahasohet me një produkt standard dhe anulimin total të zhurmave të rrjedhës. Ato i përshtatin performancat e tyre automatikisht në kushtet e ngarkesës së ndryshueshme të sistemit hidraulik

* Motor ventilatori DC. Të gjitha njësitë përdorin për ventilatorin një motor inverter DC që, sipas fuqisë së kërkuar dhe presionit të kondensimit (të ftohtë) / avullimit (pompë ngrohje), modulon shpejtësinë për të optimizuar efikasitetin e makinës.

*Qarkullues DC. Qarkulluesi brushless me efikasitet të lartë me faktor EEi <0.23 në klasën e efikasitetit A.

* Kompresor DC. Strukturë e re, performancë e përmirësuar në frekuenca mesatare.

*Profili i projektuar posaçërisht për gazin R410A. Pesha e zvogëluar në 50%. Magnetet e përhershme të avancuara përmirësojnë performancën në frekuenca të ulëta.

* Kompresor Inverter DC

* Motor ventilator inverter DC

* Qarkullues brushless me efikasitet të lartë

AL – TEK sh.p.k.
  • +355682000021
  • Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
  • Rruga Llazi Miho 1027
    Kombinat - Vaqarr
    Tiranë - Shqipëri

powered by

WEB DESIGN, BUSINESS APPS, E-COMMERCE

open consulting