KONDICIONER

Per Sistemet e kondicionimit AL-TEK zoteraon ekskluzivitetin e markës italiana MAXA prodhuar nga Advantix S.p.A per t'ju pergjigjur kerkesave te tregut te cilat jane gjithnje e me shume te orientuara drejt perfomances dhe eficences.

AL – TEK sh.p.k.
  • +355682000021
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • Rruga Llazi Miho 1027
    Kombinat - Vaqarr
    Tiranë - Shqipëri

powered by

WEB DESIGN, BUSINESS APPS, E-COMMERCE

open consulting