PANELE DIELLORE TERMIKE


Qarkullim Natyral

Qarkullim Natyral

Qarkullim te Detyruar

Qarkullim te Detyruar

VianSolar Specifikat Teknike

VianSolar Specifikat Teknike

 • Qarkullim Natyral
 • Qarkullim te Detyruar
 • VianSolar Specifikat Teknike
 • Qarkullim Natyral

  Panelet diellore termike me qarkullim natyral perdoren per ngrohjen e ujit sanitar, kryesisht per ambientet rezidenciale VianSolar eshte nje marke e rregjistruar dhe e certifikuar CE gjithashtu perdor kolektore te cerifikuar Solar Keymark.
 • Qarkullim te Detyruar

  Sistemi i paneleve diellore termike me qarkullim te detyruar perdoret per ngrohjen e ujit sanitar kryesisht per ambientet me konsum te larte uji te ngrohte si spitale hotele, te cilat ndodhen ne vende me ekspozim te gjate ndaj diellit.
 • VianSolar Specifikat Teknike

  Sistem i plotë paneli diellor për ngrohjen e ujit sanitar i projektuar për të përmbushur nevojat tuaja për efiçiencë të lartë. I ndërtuar në sajë të përvojës 30 vjecare në know-how teknik, teknologji e lartë në konstruksion si dhe testimet që sigurojnë investimin tuaj në sistemet tona. Produkti ynë ka çertifikatën Solar Keymark dhe secila pjesë është testuar në menyre analitike dhe ka marrë çertifikatën përkatëse Kolektori: - Në formë harpe material bakri. Absorbuesi: - Shtresë e plotë Alumini (MS) 0,4mm. Shtresa Izolimit: - E projektuar si një shtresë e pandarë për mbrojtjen e kolektorit kundrejt lagështirës dhe kushteve atmosferike. Trashësia e izolimit: - 30mm lesh guri me densitet 50Kg/m³. Paneli i xhamit: - Trashësia 3,2mm me përshkueshmëri të lartë `Clearlight`. Orientimi i tubave: - Vertikal. Saldimi: - Me lazer. Presioni i testuar në laborator: - 15 Bar. Koefiçienti i absorbimit: - 95%. Koefiçienti i emetimit: - 5%
 • Qarkullim Natyral
 • Qarkullim te Detyruar
 • VianSolar Specifikat Teknike
AL – TEK sh.p.k.
 • +355682000021
 • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
 • Rruga Llazi Miho 1027
  Kombinat - Vaqarr
  Tiranë - Shqipëri

powered by

WEB DESIGN, BUSINESS APPS, E-COMMERCE

open consulting