• ENERGJI E RINOVUESHME

  ENERGJI E RINOVUESHME

  Kontroll Inteligjent
 • OXHAK & STUFA

  OXHAK & STUFA

  Stili Italian
 • CHILLER & FAN COIL

  CHILLER & FAN COIL

  Efiçencë & Dizajn
 • SISTEME NGROHJE - FTOHJE

  SISTEME NGROHJE - FTOHJE

 • SISTEME QENDRORE PASTRIMI

  SISTEME QENDRORE PASTRIMI

 • AJËR I KONDICIONUAR

  AJËR I KONDICIONUAR

 • ENERGJI E RINOVUESHME

  ENERGJI E RINOVUESHME

  Kontroll Inteligjent
 • OXHAK & STUFA

  OXHAK & STUFA

  Stili Italian
 • CHILLER & FAN COIL

  CHILLER & FAN COIL

  Efiçencë & Dizajn
 • SISTEME NGROHJE - FTOHJE

  SISTEME NGROHJE - FTOHJE

 • SISTEME QENDRORE PASTRIMI

  SISTEME QENDRORE PASTRIMI

 • AJËR I KONDICIONUAR

  AJËR I KONDICIONUAR

VIZIONI YNË


AL-TEK sh.p.k është një kompani inxhinierike e krijuar në vitin 2005 me eksperiencën më të mirë për sistemet Ngrohje-Ftohje. Auditimi energjitik dhe projektet inxhinierike janë vula e AL-TEK për klientë të kënaqur.

 • TEKNOLOGJI E GJELBËRT
 • GARANCI & MIRËMBAJTJE
 • ZGJIDHJE INXHINIERIKE
 • EFIÇENCË MAKSIMALE
AL – TEK sh.p.k.
 • +355682000021
 • Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
 • Rruga Llazi Miho 1027
  Kombinat - Vaqarr
  Tiranë - Shqipëri

powered by

WEB DESIGN, BUSINESS APPS, E-COMMERCE

open consulting