OXHAK & STUFA

AL-TEK eshte distributor ekskluziv i EdilKamin per Oxhaqe dhe Stufa me dru dhe pelet.
Edilkamin eshte nje kompani italiane e themeluar ne vitin 1963 dhe e specializuar ne kete sektor
Inovacion, dizajn, eficence dhe mbeshtetje pas shitjes ben qe zgjedhja jone te ishte vetem EdilKamin

WINDO3 P50

WINDO3 P50

Oxhak / Dru me qarkullim ajri
H2OCEANO 28

H2OCEANO 28

Oxhak / Dru me funksion kaldaje
TINY

TINY

Stufe / Pelet
CRISTAL 90

CRISTAL 90

Oxhak / Dru me qarkullim ajri
ACQUATONDO PRIZMATIK 29

ACQUATONDO PRIZMATIK 29

Oxhak / Dru me qarkullim uji
KLIMA BASE

KLIMA BASE

Stufe / Dru qarkullim uji
CRISTAL FLAT 120

CRISTAL FLAT 120

Oxhak / Dru me qarkullim ajri
AQUAMAXI 28

AQUAMAXI 28

Oxhak / Dru me qarkullim uji
TEKNO 2

TEKNO 2

Oxhak / Dru me qarkullim ajri
ERIKA BORDEAUX

ERIKA BORDEAUX

Stufe / Dru
IDROPOINT

IDROPOINT

Stufe / Pelet
MODO 2

MODO 2

Stufe / Dru
 • WINDO3 P50
 • H2OCEANO 28
 • TINY
 • CRISTAL 90
 • ACQUATONDO PRIZMATIK 29
 • KLIMA BASE
 • CRISTAL FLAT 120
 • AQUAMAXI 28
 • TEKNO 2
 • ERIKA BORDEAUX
 • IDROPOINT
 • MODO 2
 • WINDO3 P50

  Oxhak / Dru me qarkullim ajri
 • H2OCEANO 28

  Oxhak / Dru me funksion kaldaje
 • TINY

  Stufe / Pelet
 • CRISTAL 90

  Oxhak / Dru me qarkullim ajri
 • ACQUATONDO PRIZMATIK 29

  Oxhak / Dru me qarkullim uji
 • KLIMA BASE

  Stufe / Dru qarkullim uji
 • CRISTAL FLAT 120

  Oxhak / Dru me qarkullim ajri
 • AQUAMAXI 28

  Oxhak / Dru me qarkullim uji
 • TEKNO 2

  Oxhak / Dru me qarkullim ajri
 • ERIKA BORDEAUX

  Stufe / Dru
 • IDROPOINT

  Stufe / Pelet
 • MODO 2

  Stufe / Dru
 • WINDO3 P50
 • H2OCEANO 28
 • TINY
 • CRISTAL 90
 • ACQUATONDO PRIZMATIK 29
 • KLIMA BASE
 • CRISTAL FLAT 120
 • AQUAMAXI 28
 • TEKNO 2
 • ERIKA BORDEAUX
 • IDROPOINT
 • MODO 2
AL – TEK sh.p.k.
 • +355682000021
 • Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
 • Rruga Llazi Miho 1027
  Kombinat - Vaqarr
  Tiranë - Shqipëri

powered by

WEB DESIGN, BUSINESS APPS, E-COMMERCE

open consulting