Viansolar eshte nje marke e rregjistruar dhe e certifikuar per tregtimin e paneleve diellore termike ne tregun Europian Produktet e saj kane certifikata te Solar-Keymark si dhe te TÜV NORD
Fushat e bashkëpunimit me Viansolar:
  • Panele diellore termike per prodhimin e ujit sanitar ne ambiente rezidenciale
  • Impiante me panele termodinamike per qellime komerciale dhe industriale.
AL – TEK sh.p.k.
  • +355682000021
  • Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
  • Rruga Llazi Miho 1027
    Kombinat - Vaqarr
    Tiranë - Shqipëri

powered by

WEB DESIGN, BUSINESS APPS, E-COMMERCE

open consulting