CONEX BANNINGER

Conex Banninger eshte themeluar ne vitin 1909 dhe eshte pjese e grupit IBP Group. Conex Bänninger prodhon rakorderi dhe valvola hidraulike për përdorim shtëpiak, tregëtar dhe industrial, duke punuar me klinetët për sistemet hidraulike, HVAC, të ftohjes, dhe biznesit mjekësor. Përveçse prodhimit të rakorderive tradicionale, Conex Bänninger krenohet me inovacionin. Ajo ka zhvilluar radhë të tilla si >B< BashkimConex Banninger me presim, rakord me shtrëngim me gominë, >B< Rakord me shtrëngim në të thatë, që ofrojnë zgjidhje të instalimeve pa kornizë.
Fushat e bashkëpunimit me Conex Banninger:
  • ♦Rakorderi bakri, bronxi dhe inoksi
  • ♦Valvola hidraulike
  • ♦Rakorderi >B< Press
AL – TEK sh.p.k.
  • +355682000021
  • Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
  • Rruga Llazi Miho 1027
    Kombinat - Vaqarr
    Tiranë - Shqipëri

powered by

WEB DESIGN, BUSINESS APPS, E-COMMERCE

open consulting